Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 34 vacatures:

3 Werfleiders / Projectleiders wegenbouw

Als werfleider/projectleider wegenbouw (1 regio Vlaams Brabant, 1 regio Brussel, 1 regio Oost-Vlaanderen) staat u in voor de organisatie en opvolging van de werven met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid.

Werfleider Bouwkundige Werken

Als werfleider ben jij verantwoordelijk van A tot Z voor diverse projecten/werven, zowel voor de lopende als voor de op te starten werken.

Administratief Dossierbeheerder

Als Administratief Dossierbeheerder verzorg je de administratie inzake gunningsdossiers van overheidsopdrachten.

Handelsingenieur

Als Handelsingenieur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, de onderhandelingen, de afsluiting en de opvolging van de uitvoering van technische overeenkomsten.

Controleur Elektriciteit

Als Controleur Elektriciteit controleer jij of de elektriciteitswerken (kabelwerken, bundelverlichting, …) uitgevoerd werden conform de bestekken, met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en veiligheid.

Technisch-administratief medewerker

Als Technisch-administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer en up-to-date houden van bouwdossiers.

Construction Manager

Als Manager draag je de financiële en technische eindverantwoordelijkheid over het operationele luik van onze werven verspreid over Vlaanderen en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten: waterzuiveringsstations, fundering voor windmolenparken, bruggen, kunstwerken, enz...

Field supervisor elektriciteit

Om de uitvoering van de werken op de werven te volgen, conform de bestekken en dus met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid, zijn we op zoek naar 3 elektriciteit field supervisors (kabelwerken, bundelverlichting, …) voor Vlaanderen [Antwerpen, Limburg, Gent]

Design Ingenieur Geotechniek

Als Design Ingenieur Geotechniek ben je verantwoordelijk voor het bestuderen van alle aspecten van geotechnische constructies.

Design Engineer Wegenis

Binnen het technisch competentiecentrum voert u studies uit, verleent u assistentie bij de uitvoering en schrijft u de technische aspecten van het bestek om ervoor te zorgen dat de te bouwen of aan te passen infrastructuur voldoet aan de eisen van de klant en aan de geldende normen en specificaties.

Structureel Ontwerpingenieur

Binnen het technisch competentiecentrum voer je onderzoeken uit, assisteer je bij de uitvoering en schrijf je de technische aspecten van de specificaties om ervoor te zorgen dat de te bouwen of aan te passen infrastructuur voldoet aan de eisen van de klant en de geldende normen en specificaties.

Ingenieur HVAC Medior

Als Ingenieur HVAC Medior ben je verantwoordelijk voor de organisatie en controle van het dagelijks beheer van de technische installaties van een aantal kritieke gebouwen.

Civil Works Manager

Als ervaren Manager Civil Works draag je de financiële en technische eindverantwoordelijkheid over het operationele luik van onze werven verspreid over het Vlaams Gewest en Brussel en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten.

QHSE Medewerker

Als QHSE Medewerker ben je verantwoordelijk voor de fysieke en administratieve opvolging van veiligheid op schepen voor binnenvaart.

Site Supervisor E&I

Als Site Supervisor word je ingezet op grote en complexe projecten in West-Europa.

Elektrisch ontwerper

Je zal je werken als elektrisch tekenaar/ontwerper en ingezet worden op verschillende projecten, zowel kleine als grote projecten, van zeer eenvoudige tot zeer complexe projecten.

Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het verloop van Engineering projecten van jouw team. Je bent een geboren leider en houdt ervan je team aan te sturen op een pragmatische doch kordate manier.

Productie Ingenieur

Als CAD Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en aanpassen van onze producten in een 3D-tekenprogramma.

Productieplanner

Als CAD Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en aanpassen van onze producten in een 3D-tekenprogramma.

Projectleider

Als Projectleider worden onder jouw supervisie projecten opgepakt en op tijd, binnen budget opgeleverd volgens de kwaliteitsstandaard.

PLC Programmeur

Als PLC Programmeur ben je verantwoordelijk voor het programmeren, testen én inbedrijfstellen van machines, systemen en aansturingen.

Procesingenieur Automatiseren

Als Procesingenieur Automatiseren ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

PCS7 Programmeur

Als PCS7 Programmeur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van nauwkeurige en technische analyses.

Tweetalig Bouwkundig Ingenieur

Als Bouwkundig Ingenieur ben je verantwoordelijk voor de follow-up en coördinatie van civiele technieken en pijpleidingen op het terrein onder leiding van de projectleider.

Projectleider Facilities

Facilities Team staat in voor het onderhoud, werken, ruimtebeheer, beveiliging, veiligheid, facilitaire diensten van administratieve gebouwen, gevestigd in regio Brussel, en zorgt ervoor dat de strategische installaties operationeel blijven. In dit kader zijn we op zoek naar een ‘Projectleider Facilities’.

Project Engineer

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de studie van elektromechanische uitrustingen van pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

CAD Designer

Als CAD Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en aanpassen van onze producten in een 3D-tekenprogramma.

Werfleider Bouwprojecten

Als werfbegeleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van werken Burgerlijke Bouwkunde op het terrein samen met de Projectleider.

Werfcoördinator Elektriciteit

Wij zoeken momenteel twee werfcoordinators elektriciteit met een uitgebreide kennis van laagspanning & automation voor werven.

Senior Tekenaar / Ontwerptekenaar

De Senior Project Tekenaar is verantwoordelijk voor de verwezenlijking van de grafische documenten in het kader van een projectteam en overeenkomstig de richtlijnen van de Design Engineer. Hij beheert een klein team van technisch tekenaars.

Senior Stabiliteitsingenieur

Als Stabiliteitsingenieur zorg jij voor de correcte berekening van de betonstructuren van een nieuw kantoorgebouw in Brussel.

Medior Werfbegeleider Bouwprojecten

Als werfbegeleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van werken Burgerlijke Bouwkunde op het terrein samen met de Projectleider.

Junior/Medior Werfleider Elektriciteit

Als junior werfleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van elektrische werken op het terrein samen met de Projectleider.

Projectleider Automatisatie

Als Projectleider Automatisatie speel je een centrale rol binnen diverse automatiseringsprojecten, zowel op technisch gebied als op organisatorisch gebied.

Direct solliciteren als

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.