Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 14 vacatures:

PLC Programmeur

Als PLC Programmeur ben je verantwoordelijk voor het programmeren, testen én inbedrijfstellen van machines, systemen en aansturingen.

Procesingenieur Automatiseren

Als Procesingenieur Automatiseren ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

PCS7 Programmeur

Als PCS7 Programmeur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van nauwkeurige en technische analyses.

Tweetalig Bouwkundig Ingenieur

Als Bouwkundig Ingenieur ben je verantwoordelijk voor de follow-up en coördinatie van civiele technieken en pijpleidingen op het terrein onder leiding van de projectleider.

Projectleider Facilities

Facilities Team staat in voor het onderhoud, werken, ruimtebeheer, beveiliging, veiligheid, facilitaire diensten van administratieve gebouwen, gevestigd in regio Brussel, en zorgt ervoor dat de strategische installaties operationeel blijven. In dit kader zijn we op zoek naar een ‘Projectleider Facilities’.

Project Engineer

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de studie van elektromechanische uitrustingen van pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

CAD Designer

Als CAD Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en aanpassen van onze producten in een 3D-tekenprogramma.

Werfleider Bouwprojecten

Als werfbegeleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van werken Burgerlijke Bouwkunde op het terrein samen met de Projectleider.

Werfcoördinator Elektriciteit

Wij zoeken momenteel twee werfcoordinators elektriciteit met een uitgebreide kennis van laagspanning & automation voor werven.

Senior Tekenaar / Ontwerptekenaar

De Senior Project Tekenaar is verantwoordelijk voor de verwezenlijking van de grafische documenten in het kader van een projectteam en overeenkomstig de richtlijnen van de Design Engineer. Hij beheert een klein team van technisch tekenaars.

Senior Stabiliteitsingenieur

Als Stabiliteitsingenieur zorg jij voor de correcte berekening van de betonstructuren van een nieuw kantoorgebouw in Brussel.

Medior Werfbegeleider Bouwprojecten

Als werfbegeleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van werken Burgerlijke Bouwkunde op het terrein samen met de Projectleider.

Junior/Medior Werfleider Elektriciteit

Als junior werfleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van elektrische werken op het terrein samen met de Projectleider.

Projectleider Automatisatie

Als Projectleider Automatisatie speel je een centrale rol binnen diverse automatiseringsprojecten, zowel op technisch gebied als op organisatorisch gebied.

Direct solliciteren als

  • Hidden
  • Accepted file types: docx, docx, doc, pdf, Max. file size: 8 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.