Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 29 vacatures:

Werkvoorbereider E&I

Antwerpen

In de functie van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken binnen de maintenance afdeling.

Meer informatie

Uitbatingsingenieur

Antwerpen

Als Uitbatingsingenieur ben je verantwoordelijk voor het bieden van multidisciplinaire technische ondersteuning aan de afdeling door op te treden als kennisdrager, alsook de daarbij horende administratie met als doel bij te dragen tot de efficiënte werking van de afdeling.

Meer informatie

Allround HVAC Technieker

Brussel

Als Allround HVAC Technieker ben je verantwoordelijk voor het beheer van het onderhoud van verschillende administratieve gebouwen in disciplines als branddetectie, camerabewaking etc.

Meer informatie

Support Engineer PLM/CAO

Brussel

Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van incidenten en aanvragen van gebruikers betreffende de CAO/PLM tools. Daarnaast houd je je bezig met de installatie van updates van de PLM tools.

Meer informatie

Werftoezichter

Brussel

Als Werftoezichter ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van activiteiten zoals planning, techniek en administratie op de werven.

Meer informatie

Piping Coordinator

Gans België

Als Piping Coordinator ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van werken zoals burgerlijke bouwkunde en piping op het terrein.

Meer informatie

Project Engineer – Technische Gebouwen

Brussel

Als Project Engineer - Technische Gebouwen ben je verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van het onderhoud van gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandpreventie en bestrijding, liften, loodgieterij en camerabewaking.

Meer informatie

Design Engineer Wegenis / BIM

Als Design Ingenieur Bouwkunde ben je de teamverantwoordelijke tijdens het uitvoeren van technische studies en controles binnen civiele technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lineaire infrastructuur.

Meer informatie

Design Ingenieur Bouwkunde

Als Design Ingenieur Bouwkunde ben je de teamverantwoordelijke voor het uitvoeren van technische studies en controles binnen civiele technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lineaire infrastructuur.

Meer informatie

Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur

Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur ben ik verantwoordelijk voor het ontwerp, de technische ondersteuning van civiele structuren zoals bruggen, viaducten en tunnels.

Meer informatie

Milieu Engineer

Antwerpen

Werken als Milieu Engineer betekent werken aan innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van engineering die bijdragen aan een beter milieu. Je bent betrokken bij diverse milieu- en omgevingsaspecten.

Meer informatie

Electrical Engineer

Antwerpen

Als Electrical Engineer verzorg je het elektrisch ontwerp, de schema’s, en werk je mee aan de inbedrijfname en de nazorg van verschillende projecten in automatisering (voeding, automobiel, en lichte industrie).

Meer informatie

Administratief Medewerker

Brussel

Als administratief medewerker sta je in voor een gevarieerd pakket aan administratieve taken binnen ToMach Engineering.

Meer informatie

Junior Tekenaar / Ontwerper Elektriciteit

Brussel

Als Junior Tekenaar / Ontwerper Elektriciteit stel je technische schema's en As-Builts op in Autocad.

Meer informatie

Contractbeheerder

Brussel

Als Contractbeheerder behandel je overeenkomsten, protocollen met buitenlandse en internationale agentschappen, verzekeringscontracten en onderzoeks- en ontwikkelingscontracten die niet zijn onderworpen aan de voorschriften voor openbare aanbestedingen.

Meer informatie

Technisch Administratief Medewerker

Brussel

Als Technisch Administratief Medewerker zorg je voor het administratief beheer van aankopen en onteigeningen. Je verzamelt en analyseert adequate informatie voor de opmaak van een volledig dossier met het oog op de onteigening of de aankoop van de nodige terreinen voor de werken burgerlijke bouwkunde.

Meer informatie

Autocad Electrical Designer

Brussel

Studies uitvoeren over de elektrische apparatuur voor beveiligingssysteem, controlesysteem, automatisering en metingen van de hoogspanningsinstallaties van het elektriciteitsnet.

Meer informatie

Piping Site Coördinator

België

Als Piping Coördinator houdt je je bezig met het opvolgen en coördineren van de werken Burgerlijke Bouwkunde en Piping op het terrein. Je respecteert de dagelijkse veiligheid en controleert de kwaliteit van de uitvoeringen. Je bent een problemsolver, kritisch en communicatief sterk.

Meer informatie

Administratief Dossierbeheerder

Brussel

Als Administratief Dossierbeheerder stel je de gunningsdossiers op van overheidsopdrachten. Daarbij volg je strikte procedures en garandeer je kwalitatief beheer. Je bent doeltreffend, ordelijk en neemt initiatief.

Meer informatie

Werfleider Elektriciteit

Oost- en West-Vlaanderen

Als Werfleider Elektriciteit houdt je je bezig met de studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. Je maakt de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor. Je gaat activiteiten op de werf organiseren en plannen, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier. Je vult het dossier aan op basis van procedures.

Meer informatie

Junior Werftoezichter (Electro)Mechanica

Antwerpen, West-Vlaanderen, Brussel

Als Junior Werftoezichter (Electro)Mechanica volg je de uitvoering van de werken door de aannemers op het terrein op, controleert hun activiteiten en noteert gedetailleerd je vaststellingen. Je maakt metingen, zorgt voor nodige keuringen en controleert of veiligheidsmaatregelen en milieureglementering door toegepast worden. Dit rapporteer je vervolgens dagelijks door.

Meer informatie

Werftoezichter HV

Brussel

Als Werftoezichter HV houdt je je bezig met veiligheid, punctualiteit, administratief en operationeel beheer van de werfen, zoals dagelijks rapporteren over het verloop van de werkzaamheden en toezien op de geldigheid van brevetten. Je zult proactief toezien op de veiligheid en de stiptheid van werkzaamheden. Nauwkeurig werken is voor deze functie essentieel.

Meer informatie

Microstation Tekenaar

Brussel

Als Microstation Tekenaar houdt je je bezig met het tekenen van plannen en elektrische schema’s. Je zult bepaalde administratieve taken uitvoeren en hebt contact met technische diensten, studieburelen en aannemers. Daarbij ben je teamplayer, flexibel, communicatief en positief ingesteld.

Meer informatie

Junior Werftoezichter Elektriciteit

Als Junior Werftoezichter Elektriciteit volg je de uitvoering van de werken door de aannemers op het terrein op, controleert hun activiteiten en noteert gedetailleerd je vaststellingen. Je maakt metingen, zorgt voor nodige keuringen en controleert of veiligheidsmaatregelen en milieureglementering door toegepast worden. Dit rapporteer je vervolgens dagelijks door.

Meer informatie

Project Ingenieur Elektriciteit

Antwerpen

Als Project Ingenieur Elektriciteit zul je in overleg met klanten de doelstelling en randvoorwaarden van een project bepalen. Je houdt je o.a bezig met het opmaken van ramingen, dimensioneren van kabels en ontwerpen van elektrische schema’s. Je bewaakt ten alle tijden de veiligheid en past geldende normen en interne bedrijfsstandaarden toe.

Meer informatie

Tekla Structures Tekenaar

Als Tekla Structures Tekenaar houdt je je bezig met het uittekenen van nieuwe structuren, uitwerken en uitzoeken versterkingsplannen en het opmaken van productiedossiers. Voor de uitvoering van deze taak zal jij gebruik maken van 3D tekensoftware, meer bepaald Tekla Structures en Autocad, alsook Excel rekenbladen.

Meer informatie

GIS Tekenaar

Als GIS Tekenaar ben je verantwoordelijk voor de correctie van leidingen en apparaten in het GIS. Je draagt zorg voor de controle en interpretatie van opmetingen, controleert en interpreteert detailschetsen van leiden en zorgt voor de grootschalige intekening van leidingen. Iedereen is jaloers op jouw ruimtelijk inzicht en je kunt kaarten/plannen interpreteren als de beste.

Meer informatie

Electrical Hardware Engineer

Zwijndrecht

Als Electrical Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en opstellen van de hardware documenten door gebruik te maken van het juiste E-plan systeem teneinde de optimale uitvoering, inbedrijfname en functionering van de installatie te verwezenlijken conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant.

Meer informatie

DCS Engineer

Melsele

Als DCS Engineer word je ingeschakeld in een team dat een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg ondersteunt. Hierbij ben je mede verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als DCS Engineer en bent communicatief, resultaatgericht en gedreven.

Meer informatie

Direct solliciteren als

  • Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf.