Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 29 vacatures:

Administratief Medewerker

Brussel

Als administratief medewerker sta je in voor een gevarieerd pakket aan administratieve taken binnen ToMach Engineering.

Meer informatie

Junior Tekenaar / Ontwerper Elektriciteit

Brussel

Als Junior Tekenaar / Ontwerper Elektriciteit stel je technische schema's en As-Builts op in Autocad.

Meer informatie

Contractbeheerder

Brussel

Als Contractbeheerder behandel je overeenkomsten, protocollen met buitenlandse en internationale agentschappen, verzekeringscontracten en onderzoeks- en ontwikkelingscontracten die niet zijn onderworpen aan de voorschriften voor openbare aanbestedingen.

Meer informatie

Technisch Administratief Medewerker

Brussel

Als Technisch Administratief Medewerker zorg je voor het administratief beheer van aankopen en onteigeningen. Je verzamelt en analyseert adequate informatie voor de opmaak van een volledig dossier met het oog op de onteigening of de aankoop van de nodige terreinen voor de werken burgerlijke bouwkunde.

Meer informatie

Commissioning Technicus Elektriciteit

Brussel

Als Commissioning Technicus Elektriciteit voer je kritisch technische controles uit van de installaties door middel van functionele proeven.

Meer informatie

Autocad Electrical Designer

Brussel

Studies uitvoeren over de elektrische apparatuur voor beveiligingssysteem, controlesysteem, automatisering en metingen van de hoogspanningsinstallaties van het elektriciteitsnet.

Meer informatie

Automation Engineer

Zwijndrecht

Je zal ingeschakeld worden voor het ontwerpen, configureren in bedrijf nemen en onderhouden van automatiseringsoplossingen, indivueel of in team. Met als doel de realisatie zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen, binnen vooropgestelde termijn en budget en beantwoordend aan de wettelijk richtlijnen en specifieke normen en eisen van de klant.

Meer informatie

Piping Site Coördinator

België

Als Piping Coördinator houdt je je bezig met het opvolgen en coördineren van de werken Burgerlijke Bouwkunde en Piping op het terrein. Je respecteert de dagelijkse veiligheid en controleert de kwaliteit van de uitvoeringen. Je bent een problemsolver, kritisch en communicatief sterk.

Meer informatie

Contract Medewerker

Brussel

Als Contact Medewerker maak je contracten van diensten en leveringen, beheer je de planning en respecteer je de procedures. Daarvoor beschik je over goede kennis van de wetgeving inzake overheidsopdrachten (opdrachten van leveringen en diensten) en/of handelsrecht. Je bent efficiënt, ordelijk en toont initiatief

Meer informatie

Administratief Dossierbeheerder

Brussel

Als Administratief Dossierbeheerder stel je de gunningsdossiers op van overheidsopdrachten. Daarbij volg je strikte procedures en garandeer je kwalitatief beheer. Je bent doeltreffend, ordelijk en neemt initiatief.

Meer informatie

Werfleider Elektriciteit

Oost- en West-Vlaanderen

Als Werfleider Elektriciteit houdt je je bezig met de studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. Je maakt de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor. Je gaat activiteiten op de werf organiseren en plannen, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier. Je vult het dossier aan op basis van procedures.

Meer informatie

Junior Werftoezichter (Electro)Mechanica

Antwerpen, West-Vlaanderen, Brussel

Als Junior Werftoezichter (Electro)Mechanica volg je de uitvoering van de werken door de aannemers op het terrein op, controleert hun activiteiten en noteert gedetailleerd je vaststellingen. Je maakt metingen, zorgt voor nodige keuringen en controleert of veiligheidsmaatregelen en milieureglementering door toegepast worden. Dit rapporteer je vervolgens dagelijks door.

Meer informatie

Junior Werftoezichter Elektriciteit

Brussel, Oost- en West-Vlaanderen

Als Junior Werftoezichter Elektriciteit volg je de uitvoering van de werken door de aannemers op het terrein op, controleert hun activiteiten en noteert gedetailleerd je vaststellingen. Je maakt metingen, zorgt voor nodige keuringen en controleert of veiligheidsmaatregelen en milieureglementering door toegepast worden. Dit rapporteer je vervolgens dagelijks door.

Meer informatie

Medior Project Manager Bouwkunde

Vlaanderen

Onze verschillende Project Teams volgen de uitvoering van de werken op de werven in heel België op conform de bestekken en dus met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid. In het kader van langdurige infrastructuur projecten in Vlaanderen, zoeken we 2 medior/senior project managers bouwkunde.

Meer informatie

Senior Project Manager

Kempen, Oost- en West-Vlaanderen

Als Senior Project Manager ben je autonoom beheerder van projecten binnen Facility Management. Dit beheer gaat van oplevering van de volledige scope, technologie en change management. Je bent verantwoordelijk voor beheer van projectdocumentatie, supervisie van implementatie, coördinatie van finale evaluatie. Je hebt een grondige ervaring in het samenwerken met klanten, organismen, aannemers en beschikt over een leidinggevende / coördinerende / coachende ervaring.

Meer informatie

Landmeter

Vlaanderen

Als Landmeter / Topograaf voer je opmetingen, schattingen en plaatsbeschrijvingen uit. Dit documenteer je volledig en werk je referentiesystemen bij voor controles. Daarbij ben je communicatief, onafhankelijk maar met praktische ingesteldheid en teamgeest. Flexibel (zowel op vlak van mobiliteit als op vlak van uren), stip en nauwgezet.

Meer informatie

Werftoezichter HV

Brussel

Als Werftoezichter HV houdt je je bezig met veiligheid, punctualiteit, administratief en operationeel beheer van de werfen, zoals dagelijks rapporteren over het verloop van de werkzaamheden en toezien op de geldigheid van brevetten. Je zult proactief toezien op de veiligheid en de stiptheid van werkzaamheden. Nauwkeurig werken is voor deze functie essentieel.

Meer informatie

Robot Service Engineer

Gans Vlaanderen

Als Robot Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het programmeren van robots, voert inbedrijfstellingen uit, geeft opleiding en je verleent service bij klanten. Daarbij kom je bij vele klanten, groot en klein, in diverse sectoren. Dit alles in nauwe samenwerking met je collega’s van de binnen- en buitendienst.

Meer informatie

Project Engineer – Electrical Engineering & Hardware

Als Project Engineer Electrical Engineering & Hardware ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en opstellen van de hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem teneinde de optimale uitvoering, inbedrijfname en functionering van de installatie te verwezenlijken conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant.

Meer informatie

Project Engineer – Software Automation

Als Project Engineer Software Automation ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en in dienst nemen van software voor automatiseringsprojecten en/of de engineering en coördinatie van kleinere projecten of projectonderdelen.

Meer informatie

Process Engineer / Manager

De missie kadert in een organisatorisch Transformatieprogramma van Facility Management met een belangrijke re-engineering van de operationele processen als gevolg. De Process Engineer speelt een belangrijke rol in het begeleiden van de verschillende domeinen in de realisatie van de projecten. Je  toont een groot analytisch vermogen en kunt een complex proces uitrafelen en analyseren op een gestructureerde manier. Daarnaast beschikt u over negotiatiekwaliteiten en overtuigingskracht.

Meer informatie

Microstation Tekenaar

Brussel

Als Microstation Tekenaar houdt je je bezig met het tekenen van plannen en elektrische schema’s. Je zult bepaalde administratieve taken uitvoeren en hebt contact met technische diensten, studieburelen en aannemers. Daarbij ben je teamplayer, flexibel, communicatief en positief ingesteld.

Meer informatie

Junior Werftoezichter Elektriciteit

Als Junior Werftoezichter Elektriciteit volg je de uitvoering van de werken door de aannemers op het terrein op, controleert hun activiteiten en noteert gedetailleerd je vaststellingen. Je maakt metingen, zorgt voor nodige keuringen en controleert of veiligheidsmaatregelen en milieureglementering door toegepast worden. Dit rapporteer je vervolgens dagelijks door.

Meer informatie

Project Ingenieur Elektriciteit

Antwerpen

Als Project Ingenieur Elektriciteit zul je in overleg met klanten de doelstelling en randvoorwaarden van een project bepalen. Je houdt je o.a bezig met het opmaken van ramingen, dimensioneren van kabels en ontwerpen van elektrische schema’s. Je bewaakt ten alle tijden de veiligheid en past geldende normen en interne bedrijfsstandaarden toe.

Meer informatie

Product Development Engineer

Regio Hasselt

Als Product Development Engineer realiseer je projecten rekening houdend met het budget en de opgelegde kwaliteitsnormen. Je bent verantwoordelijk voor de technische communicatie met de klant en de teams die de het project uitwerken. Alsook ondersteun je de sales-afdeling met de technische presentaties naar de klant toe. Daarbij ben je vertrouwd met de ontwikkeling van producten binnen automotive.

Meer informatie

Tekla Structures Tekenaar

Als Tekla Structures Tekenaar houdt je je bezig met het uittekenen van nieuwe structuren, uitwerken en uitzoeken versterkingsplannen en het opmaken van productiedossiers. Voor de uitvoering van deze taak zal jij gebruik maken van 3D tekensoftware, meer bepaald Tekla Structures en Autocad, alsook Excel rekenbladen.

Meer informatie

GIS Tekenaar

Als GIS Tekenaar ben je verantwoordelijk voor de correctie van leidingen en apparaten in het GIS. Je draagt zorg voor de controle en interpretatie van opmetingen, controleert en interpreteert detailschetsen van leiden en zorgt voor de grootschalige intekening van leidingen. Iedereen is jaloers op jouw ruimtelijk inzicht en je kunt kaarten/plannen interpreteren als de beste.

Meer informatie

Electrical Hardware Engineer

Zwijndrecht

Als Electrical Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en opstellen van de hardware documenten door gebruik te maken van het juiste E-plan systeem teneinde de optimale uitvoering, inbedrijfname en functionering van de installatie te verwezenlijken conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant.

Meer informatie

DCS Engineer

Melsele

Als DCS Engineer word je ingeschakeld in een team dat een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg ondersteunt. Hierbij ben je mede verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als DCS Engineer en bent communicatief, resultaatgericht en gedreven.

Meer informatie

Direct solliciteren als

  • Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf.