Vacature Tekenaar Constructeur

Ingenieursbureau Neitraco Engineering - Bunnik

Maandsalaris € 2400,- en €3400,- o.b.v. een 40-urige werkweek

Als Tekenaar Constructeur ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet?

Als Tekenaar Constructeur ben jij onze schakel tussen de vraag van de klant en de oplossing die wij kunnen bieden. Je maakt van jouw innoverende creativiteit en kwaliteiten realistische oplossingen. Door jouw inbreng realiseer je engineeringsoplossingen op een hoger niveau.

Wat je gaat doen

 • Je maakt technische tekeningen, berekeningen en doet onderzoek naar de best passende inkoopdelen.
 • Je inventariseert, samen met de klant, technische problemen en komt met relevante verrassende oplossingen.
 • Je werkt de constructies uit met een goed oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid en veiligheid.
 • Je bent actief en enthousiast betrokken bij de projecten binnen het team en je hebt de nodige inbreng binnen de projecten.
 • Je bent je bewust van de visie en werkwijze van de Neitraco Groep.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een HBO/WO diploma WTB of Mechatronica of vergelijkbare studie.
 • Je bent gepassioneerd en gedreven om te mogen ontwerpen maar nog enthousiaste om je ontwerpen te zien werken.
 • Natuurlijk heb je ervaring met bekende 3D pakketten zoals; Solid Works, NX, Catia, CREO.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid over jou deel van het project en vindt de balans tussen zelfstandigheid en werken in teamverband.
 • Je bent resultaatgericht, efficiënt en doeltreffend bezig maar je houdt ook zeker van een lolletje en een grap op z’n tijd.

Neitraco Engineering

Engineers met passie voor techniek.

Neitraco Engineering onderdeel van de Neitraco Groep. Met circa 300 medewerker verspreid over 6 locaties in België en Nederland is de Neitraco Groep al ruim 65 jaar een vooraanstaand ingenieursbureau. In combinatie met onze eigen machinefabriek Famag zijn we in staat om turn-key projecten uit te voeren van ideegeneratie tot levering en onderhoud van de applicatie of complete machines. Ook is het mogelijk om een opdrachtgever te ondersteunen middels detachering van een technisch professional op locatie.

Als familiebedrijf heeft Neitraco een hechte bedrijfscultuur met veel aandacht voor de ontwikkeling van de medewerker. Door interne kennisoverdracht, externe cursussen en het bieden van alle noodzakelijke tools zijn onze technisch specialisten in staat om optimaal te presteren. Zo is men in staat om telkens weer innovatieve en toonaangevende projecten bij opdrachtgevers te realiseren.

Binnen de Neitraco Groep is Neitraco Engineering de partij die zich focust op Machinebouw en Industrial Automation. Dit betekent een combinatie van mechanical engineering, hard- en software ontwikkeling.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als Tekenaar Constructeur? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is de sky de limit. Werken bij Neitraco is engineering. Next level.

Dit is werken voor Neitraco Engineering

Solliciteer direct of bekijk alle vacatures van de Neitraco Groep.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

 • BAM
 • Nutricia
 • Audi
 • Eesa
 • ASML

Direct solliciteren als

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Moedertaal*
Moedertaal*
Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.