Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 5 vacatures:

Automation and Electrical Engineer

Bunnik

Als Automation and Electrical engineer krijg je te maken met complexe vraagstukken en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en wijzigen van besturingsoplossingen binnen de automatisering. Je werkt efficient, zowel zelfstandig als in teamverband en bent niet bang om het kantoor uit te gaan voor een project.

Meer informatie

Engineer

Bunnik

Als Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je maakt technische tekeningen, samenstellingstekeningen en stuklijsten.

Meer informatie

Lead Engineer

Bunnik

Als Lead Engineer heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt en draagt de verantwoordelijkheid voor conceptkeuzes, risicoinventarisatie, inkoop en kwaliteit van het technische dossier. Je zet constructies op vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.

Meer informatie

PLC Programmeur

Bunnik

Als PLC Engineer houdt je je bezig met creatieve oplossingen op het gebied van industriële automatisering. Je hebt ruime ervaring met PLC / SCADA / HMI en inventariseert, bedenkt, adviseert, ontwerpt, test en ondersteunt bij het in bedrijfstellen van de software.

Meer informatie

Senior Mechanical Engineer

Bunnik

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Meer informatie

Direct solliciteren als

  • Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf.