Neitraco Engineering

Multidisciplinair ingenieursbureau in Bunnik en in Best

Scroll naar beneden

Werktuigbouwkunde

De werktuigbouwkundige tak van Neitraco Engineering heeft een multidisciplinair karakter.

Daarom kunnen wij een breed scala aan specialistische kennis inzetten. Zo ontwikkelen wij diverse toolings, ontwerpen we machines en bouwen we complete assemblagelijnen. Dit doen we turn-key en op locatie van de klant.

Wij zijn engineers die onze klanten helpen met het realiseren van hun visie van morgen. Onze klanten richten zich daarbij vooral op de segmenten automotive, aerospace, marine en food. Markten waarin de inzet van mechatronica, robotica en vision-technieken steeds belangrijker wordt.

Wij onderscheiden ons door een voorloper te zijn op het gebied van state-of-art technieken. Wij passen de meest recente ontwikkelingen toe en dat leidt tot ingenieuze oplossingen. Van een complete lasstraat voor de productie van vliegtuigonderdelen tot een lichtgewicht onderdeel voor een racewagen. Neitraco Engineering realiseert het. Op het allerhoogste niveau.

Projecten

Engineering van een onbemand intern transport tot een staartstuk voor de aerospace industrie

Werken met ingenieursbureau’s van de Neitraco Groep is bouwen op decennia ervaring in werktuigbouwkunde, geodesie, civiele techniek en bouwkunde. De ingenieursbureau’s van Neitraco ondersteunen haar klanten bij iedere technische uitdaging, zowel op projectbasis als via detachering.

Expertises

Waar onze engineers in gespecialiseerd zijn.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

  • Audi
  • BAM
  • NedTrain
  • Fokker
  • Enexis

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten

Werken bij Neitraco Engineering

Til jij Engineering naar een hoger niveau?