Aerospace

Wij ontwerpen tooling en productielijnen voor toonaangevende vliegtuigbouwers. Onze ervaring gaat hand in hand met voortdurende vernieuwing. Samen met onze klanten streven wij naar constante innovatie binnen de aerospace engineering. Met hooggekwalificeerde engineers werken wij aan slimme engineerin...

Meer over aerospace

Agriculture

In de sector argicultural engineering vinden er voortdurend ontwikkelingen plaats. Wij werken mee aan deze vernieuwende landbouw. Onze mechanical engineers ontwikkelen van begin tot eind innovatieve landbouwwerktuigen en constructies. Zo groeit de klant mee met zijn tijd.

Meer over agriculture

Automotive

Door onze multidisciplinaire expertise zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Wij bieden complete ondersteuning in alle stadia van voertuigproductie. Van motorische ontwikkeling tot assemblage. Wij zijn de ideale startpositie voor optimale resultaten.

Meer over automotive

Bouw

Wij zijn daarin geen uitzondering. Binnen deze discipline zijn wij actief in meten en maatvoeren voor middelgrote tot grote bouwprojecten. Van het uitzetten van grondwerk tot eindoplevering. Ondersteuning en registratie. Meten is weten.

Meer over bouw

Defense

Wij zijn op vele markten thuis en spelen daar met haar kennis en kunde volledig op in. Of het nu gaat om mechanical engineering of de ontwikkeling van complexe tooling, elke keer staan wij garant voor technische hoogstandjes.

Meer over defense

Energy

Gebruik van water, gas en elektriciteit is voor de consument vanzelfsprekend en onontbeerlijk. Onze specialisten werken aan engineering, projectmanagement, landmeetkunde en maatvoering voor leveranciers van energie. Zo spelen wij een sleutelrol in het dagelijks leven van miljoenen mensen.

Meer over energy

Food

Hier spelen onze deskundigen slim op in. Wij leveren maatwerk in bedrijfsmechanisatie en engineering. Alle facetten voor de ondersteuning van het productieproces zijn bij ons in betrouwbare handen. Van complete productiestraten inclusief piping, tot het separeren, inspecteren, traceren, verpakken en...

Meer over food

Health care

Binnen de healthcare werken wij aan technische oplossingen gericht op de behoeften van onze klanten. Onze ingenieursbureaus ontwikkelen specialistische apparatuur en innovatieve producten. Voor u, en voor uw patiënten.

Meer over health care

High-tech systems

De high-tech industrie in Nederland is hoogontwikkeld. Het kabinet heeft High Tech Systemen en Materialen (HTSM) benoemd tot één van de negen topsectoren in ons land. Bovendien is de high-tech industrie in Nederland wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van high-tech apparatuu...

Meer over high-tech systems

Industrial automation

Techniek speelt hierin een centrale rol, zeker wanneer het gaat om steeds complexere machines. Dat is waar onze engineers beginnen: sneller, flexibeler en intelligenter. De eerste stap richting succesvolle productie. Onze industrial automation is intelligente engineering op haar best.

Meer over industrial automation

Infrastructuur

We dragen bij aan deze fundamentele infrastructuur. We verzorgen de maatvoering en registratie van zowel bovengrondse als ondergrondse infrastructuurprojecten. Deze maatvoering is essentieel voor een goed verloop van de bouwwerkzaamheden. Wij leggen de basis voor elk project. Onze klantenkring is br...

Meer over infrastructuur

Intern transport

De expertise van onze ingenieursbureaus zorgt voor optimale realisatie van internal transport met verpakkingsmachines, palletiseermachines, afvulmachines, speciaalmachines en logistieke systemen. Onze projecten omvatten de engineering en het turn-key leveren van machines en deelmachines. Desgewenst ...

Meer over intern transport

Machinebouw

Turn-key of op basis van detachering. Ons uitgangspunt is solide: ervaring, kennis en kunde, met onze klanten als inspiratiebron. Een maatgerichte aanpak met een duurzame impact. Het doel? Complete ontzorging.

Meer over machinebouw

Oil & Gas

Wij zijn vertrouwd met het uitvoeren van studies en engineering op het gebied van piping en apparatenbouw. Onze engineers verwerken op dagelijkse basis gegevens in 3D. Van duidelijke en toepasbare lay-outs, tot isometrics en P&ID’s.

Meer over oil & gas

Overheid

Wij voorzien overheidsinstanties van landmeetkundig advies en detacheren zonodig werknemers. Wij verrichten metingen in alle soorten en maten. Wij bieden een landmeetkundig totaalpakket.

Meer over overheid

Rail

Wij hebben een integrale aanpak. Full service. Samen met onze klanten zetten wij onze expertise in om te komen tot duurzame en kostenefficiënte rolling stock oplossingen. Off-the-shelf of op maat.

Meer over rail

Renewable energy

Door onze multidisciplinaire kennis zijn wij in staat deze oplossingen te leveren. Van design tot constructie. Verbeterde efficiëntie en systemen voor meerdere bronnen. Van zonne-energie tot waterkracht. Een centrale rol in een duurzame toekomst.

Meer over renewable energy

Scheepsbouw & Maritiem

In deze discipline zorgen wij voor het technisch kapitaal, van het grote geheel tot in het kleinste detail. Door onze vergevorderde kennis in mechanical engineering kan de scheepsbouw steeds met de nieuwste technieken haar werk doen.

Meer over scheepsbouw & maritiem

Special equipment

Dat is het moment waarop wij inspringen voor de engineering van special equipment. Van de engineering van een kraan om een takelsysteem op een booreiland te plaatsen tot de engineering van een machine voor het vervaardigen van een pedaalemmer. Wij enigeeren precies dát wat de klant nodig heeft. Van...

Meer over special equipment

Telecom

Het is een kostbaar en kwetsbaar netwerk waarvoor onze specialisten in binnen- en buitenland worden ingezet. Steeds grotere en toenemende datastromen moeten snel en storingsvrij worden getransporteerd. Dit vereist vakkennis van het engineeren, reconstrueren en renoveren van telecomnetwerken. En dat ...

Meer over telecom

Water & Drinkwaterproductie

Drinkwater is onze eerste levensbehoefte. In Nederland is toegang tot drinkwater een vanzelfsprekendheid. Een kraan opendraaien is voldoende. Toch zit achter deze simpele handeling een ingewikkeld netwerk. Onze technische specialisten zorgen dat dit netwerk perfect in elkaar zit. Onze engineers zijn...

Meer over water & drinkwaterproductie

Neitraco Groep