Cematec Engineering is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau met haar wortels in Roosendaal.

Wij zijn gespecialiseerd in datgene waar precisie een absolute noodzaak is. Alles moet kloppen. Tot in het kleinste detail. Door onze jarenlange ervaring en ver ontwikkelde competenties op het gebied van industrial automation, oil & gas, rail en high tech systems, bestrijken wij het complete scala aan technische dienstverlening.

Iedere projectfase is bij Cematec Engineering in goede handen. Van ontwerp tot realisatie. Wij leveren topkwaliteit. Professioneel, flexibel en gedreven.

Het succes van onze klanten begint met ons vermogen om de échte problematiek te doorgronden. Een pragmatische aanpak waarbij inleving in onze klanten voorop staat. Wij maken de vertaalslag van doelstelling naar duurzame innovatie. Dat doen wij met de hoogst mogelijke zorg. En volledig turn-key. Sinds 1981.

Projecten

Engineering van een onbemand transport systeem tot het turnkey opleveren van een bedrijfsmechanisatie.

Werken met ingenieursbureau Cematec Engineering in Roosendaal is bouwen op decennia ervaring in werktuigbouwkunde. Cematec Engineering ondersteunt haar klanten bij iedere technische uitdaging, zowel op projectbasis als via detachering.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten


Contact opnemen

Werken bij Cematec

Til jij Engineering naar een hoger niveau?


Werken bij Cematec Engineering

Cematec Engineering

Multidisciplinair ingenieursbureau in Roosendaal