Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 5 vacatures:

Senior Project Engineer

Amsterdam

Je bent een slagvaardige, zelfstandige, communicatief sterke, oplossingsgerichte Project Engineer die vanuit ruime kennis en ervaring in de machinebouw samen met de engineers in jouw projectteam de verantwoordelijkheid neemt voor het ontwikkelen van hoogwaardige klantspecifieke machines en systemen. Projecten zijn zeer divers in omvang en complexiteit. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, leveranciers en alle interne bedrijfsdisciplines.

Meer info

Senior Mechanical Engineer

Amsterdam

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Meer info

Mechanical Engineer

Amsterdam

Als Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Meer info

Draft Engineer

Amsterdam

Alles wat wordt gebouwd of gefabriceerd begint met een idee. Als Draft Engineer maak je de technische tekeningen, samenstellingstekeningen en stuklijsten om dit te realiseren. Je bent creatief in je oplossingen en sterk in je communicatie.

Meer info

PLC Engineer

Amsterdam

Als PLC Engineer houdt je je bezig met creatieve oplossingen op het gebied van industriële automatisering. Je hebt ruime ervaring met PLC / SCADA / HMI en inventariseert, bedenkt, adviseert, ontwerpt, test en ondersteunt bij het in bedrijfstellen van de software.

Meer info

Direct solliciteren als

  • Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf.