Amstel Engineering is een multidisciplinair ingenieursbureau in Amsterdam met een specialisme op het gebied van end-to-end capability.

Wij leveren een one-stop solution. Zowel in-house als op locatie van de klant. Onze turn-key aanpak maakt dat onze klantengroep zich uitspreidt over een breed scala aan disciplines, waaronder food, industrial automation, intern transport en special equipment.

Wij werken voor klanten die een fundamentele rol vervullen in onze samenleving. Zonder klanten als Nedtrain rijden er geen treinen en zonder klanten als Esa Estec is er geen ruimtevaart. Iedereen komt dus dagelijks met hen in aanraking. Of je nou wilt of niet. Deze fundamentele rol maakt hoogwaardige en slimme engineering van essentieel belang. En dat is precies wat wij doen. Met liefde.

Projecten

Engineering van een volledig geautomatiseerd intern transport tot de tooling ten behoeve van een staartstuk voor de Aerospace industrie.

Werken met ingenieursbureau Amstel Engineering in Amsterdam is bouwen op decennia ervaring in werktuigbouwkunde. Ons ingenieursbureau in Amsterdam ondersteunt haar klanten bij iedere technische uitdaging, zowel op projectbasis als via detachering.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten


Contact opnemen

Werken bij Amstel Engineering

Til jij Engineering naar een hoger niveau?


Werken bij Amstel Engineering

Amstel Engineering